Uitnodiging MTO

In opdracht van uw werkgever

Jobber (onze software voor het meten van medewerker tevredenheid) wordt gebruikt om de medewerker tevredenheid en medewerker bevlogenheid te meten in een organisatie. Heeft u een uitnodiging ontvangen voor het invullen van een online vragenlijst, dan kunt u direct aan de slag. Wij nodigen u uit om deze vragenlijst in te vullen en hiermee feedback te geven aan collega’s en werkgevers. Wij voeren nimmer MTO’s of medewerker bevlogenheid onderzoeken uit zonder tussenkomst van uw werkgever. Heeft u vragen over de afname van het onderzoek, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de afdeling Personeel & Organisatie binnen uw organisatie.

Anoniem 

Resultaten zijn op groepsniveau beschikbaar, vanaf een minimum van 5 reacties. Resultaten van kleine afdelingen (<5 medewerkers) zijn dus nooit zichtbaar. Antwoorden die gegeven worden op open vragen kunnen wel de anonimiteit verminderen. Ondanks het feit dat we nooit namen publiceren bij het tonen van antwoorden, kan de schrijfstijl en woordkeuze bekend voorkomen bij gebruikers van de applicatie binnen uw organisatie. De antwoorden op open vragen worden altijd los weergegeven van de andere antwoorden. Op deze manier kan er geen verband worden gelegd tussen beide.

Veiligheid 

Veiligheid staat voorop bij het invullen van onze online vragenlijsten. Ingevulde data wordt op servers bewaard, die worden gehost in Nederland. Dat betekent dat Amerikaanse overheden geen toegang hebben tot deze data, zoals gesteld in de Patriot Act. Onze applicatie gebruikt SSL-encryptie, waarmee wij gebruikers binnen de organisatie voorzien van resultaten op groepsniveau. Wij zullen dan ook nimmer individuele resultaten openbaar maken.

Eenvoudig invullen

Bij het invullen van de vragenlijst is ons doel efficiëntie en gemak. We hebben geprobeerd de meest eenvoudige manier te ontwikkelen om medewerker tevredenheid of medewerker bevlogenheid te meten. Gebruikt u Chrome, Firefox, Safari of Internet explorer 9 of hoger, dan kunnen vragen met één klik worden beantwoord. Dit betekent dat u niet het juiste antwoord hoeft te selecteren en door moet klikken naar een volgende vraag.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u feedback heeft over de gebruiksvriendelijkheid van onze vragenlijsten.


Vragen

Mocht u vragen hebben over de meting, dan kunt u contact opnemen via [email protected]