Home > About us
Selecteer een pagina

Over Malvee

Malvee is opgericht in 2011 door Bas van Steen en Emile Bons. Door de toenemende vraag naar efficiënte en gebruiksvriendelijke webapplicaties is Malvee ontstaan. Hoe zit het met de tevredenheid onder werknemers? Hoe bevlogen zijn uw medewerkers? En hoe staat het met de klanttevredenheid binnen uw onderneming? Met een overzichtelijk dashboard, de keuze uit verschillende vragenlijsten en een online service biedt Malvee u handvatten voor een snelle meting.

Vol enthousiasme richten wij ons op het aanbieden van gebruiksvriendelijke online applicaties voor bedrijven, klein en groot, om de medewerkerstevredenheid, medewerkers bevlogenheid en klanttevredenheid te meten. Hierbij gaan wij voorbij aan de noodzaak van training door te focussen op gebruiksvriendelijke online applicaties, waarbij u zelf uw dashboard in kunt richten en op maat kunt maken. Hierbij staan kwaliteit en service centraal. Met een 24/7 service en een vast contactpersoon wordt het gebruiken van Malvee webapplicaties nog eenvoudiger.

 Wat we doen

Wij geloven heilig in de eigen kracht van ondernemingen om zelfstandig webapplicaties te gebruiken. Malvee ontwerpt en bouwt prachtige online apps die uw onderneming helpt bij het uitvoeren van taken die niet tot hun kern behoren. Gebruiksvriendelijkheid staat hierin centraal. Jobber en Gentle vormen hierin onze core business en bieden volop mogelijkheden om continu of periodiek metingen uit te voeren binnen uw onderneming.

Met een uitgebreide keuze uit verschillende vragenlijsten, een overzichtelijk realtime dashboard en de mogelijkheid om snel resultaten in te zien, wordt het meten van medewerkerstevredenheid, medewerkers bevlogenheid en klanttevredenheid iets dat u zelf kunt doen. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar op momenten dat u vragen heeft of advies wilt. Een vast contactpersoon is dan wel zo handig en fijn.