Open Vragen

Het venster naar concrete verbeterpunten

De geheimen van effectieve verbetering liggen vaak verscholen in de reacties op open vragen. 

Deze bieden een schat aan diepgaande inzichten, maar het verwerken ervan is traditioneel een arbeidsintensieve aangelegenheid. Dit heeft ertoe geleid dat vele organisaties bij grootschalige onderzoeken vaak de voorkeur geven aan multiple choice vragen, ondanks dat deze wellicht minder diepgaande feedback opleveren.


ChatGPT

De sleutel tot efficiënte verwerking van open antwoorden

Echter, met de komst van de Chat GPT-technologie, is het landschap van data-analyse drastisch veranderd. Nu is het mogelijk om enorme hoeveelheden open antwoorden automatisch samen te vatten, waardoor een revolutie in het efficiënt verwerken van feedback plaatsvindt.

We hebben de mogelijkheden van Chat GPT geïntegreerd in onze software, waardoor het mogelijk wordt om volledig automatisch en met een minimale inzet van middelen, een samenhangende en beknopte samenvatting van alle open antwoorden te krijgen.

Dit niet alleen verhoogt de efficiëntie van het verwerken van feedback, maar geeft onze klanten ook waardevolle inzichten die vroeger verborgen bleven in de wirwar van open antwoorden. Op deze manier brengen we de kracht van geavanceerde AI-technologie rechtstreeks naar u, in een makkelijk toegankelijke en gebruiksvriendelijke vorm.

Ontdek de verborgen schatten in uw open vragen en open de deuren naar nieuwe mogelijkheden met onze Chat GPT-geïntegreerde software.

Meer weten over analyse met ChatGPT?

Vraag vrijblijvend informatie aan

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.