Home > Jobber > Zelf meten vs. Jobber
Selecteer een pagina

Medewerkertevredenheidsonderzoek

Zelf opzetten of met Jobber?
Staan er nieuwe projecten op touw, is een groot project net afgerond of wilt u gewoon weten hoe uw medewerkers denken? Een tevredenheidsonderzoek is de ideale tool om snel en efficiënt te kijken hoe tevreden uw medewerkers zijn binnen uw organisatie. En hoe zit het met de bevlogenheid van uw medewerkers? Wie is er bereid om een stapje extra te zetten en in hoeverre zijn uw medewerkers betrokken bij uw organisatie? Medewerkerstevredenheid en -bevlogenheid meten doet u middels een online enquête tool. De juiste enquête software zorgt ervoor dat u een handig overzicht krijgt van de resultaten en direct actie kunt ondernemen, indien dat nodig is. Het uitvoeren van een medewerkersonderzoek kan lastig zijn. Gaat u zelf aan de slag of kiest u voor Jobber?

 

Zelf aan de slag

Veel bedrijven kiezen ervoor om eerst zelf een meting uit te voeren onder werknemers om de tevredenheid en bevlogenheid te meten. Standaard vragenlijsten worden gebruikt en u krijgt een hoop resultaten. Wat dan? Het interpreteren en begrijpen van deze resultaten is een lastig karwei. In uw eentje weet u waarschijnlijk geen wijs uit deze berg aan resultaten. Zo verdwijnt een mooi onderzoek al snel onderop de stapel. Met een beetje hulp wordt u al snel wegwijs in een medewerkertevredenheidsonderzoek.

Een helpende hand

Jobber is speciaal ontwikkeld voor het meten van tevredenheid en bevlogenheid onder werknemers. Een overzichtelijk dashboard geeft de resultaten weer, die u met behulp van op maat gemaakte vragenlijsten heeft verkregen. Lekker snel en efficiënt invullen zorgt ervoor dat medewerkers altijd en overal de meting kunnen voltooien, digitaal en hard copy.

Direct een oplossing

De KPI’s tonen u met één blik waar eventuele knelpunten zitten. Aanvullende discussiegroepen zorgen ervoor dat problemen direct gemeld worden en onderling worden besproken. Makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk.

Veel surveys, zoals Monkey Survey, zijn niet anoniem. De kans dat medewerkers politiek correcte antwoorden geven is erg groot, omdat resultaten individueel zichtbaar zijn. Jobber is anoniem en garandeert dat resultaten niet te herleiden zijn tot een individu.

Kiezen voor Jobber

Jobber is speciaal ontwikkeld om resultaten van medewerker tevredenheid onderzoeken overzichtelijk weer te geven. Veel surveytools bieden geen resultaten per afdeling, met name wanneer er vaker wordt gemeten. Jobber doet dit wel.

Kiezen voor Jobber

Ervaart u toch nog problemen en kunt u wel wat advies gebruiken, dan is het hebben van een vast contactpersoon bij Malvee een uitkomst. 24/7 service zorgt ervoor dat een werknemerstevredenheidsonderzoek van Jobber nog makkelijker is dan zelf meten!