Home > Jobber > Verhalen van klanten > Postillion Hotels Nederland
Selecteer een pagina

Postillion Hotels Nederland

Postillion Hotels Nederland is met haar 7 verschillende locaties door heel Nederland dé aanbieder van geschikte vergaderlocaties voor diverse evenementen. Meetings, trainingen, congressen en flexibele werkplekken: voor elke vraag heeft Postillion Hotels Nederland een gepaste oplossing. Met het interne programma “Een 8.1 voor iedereen” wordt de service gewaarborgd, voor zowel gasten als voor medewerkers. De applicatie Jobber is daarin key.

“Het flexibele karakter van Jobber maakt dat we onze eigen draai kunnen geven aan het medewerkersonderzoek.”
Suzanne van Veldhuijsen

Jobber

“We werken nu 3 jaar met Jobber en gebruiken het medewerkerstevredenheidsonderzoek om de tevredenheid onder onze medewerkers te meten. Dit doen wij ééns per jaar, zo rond april/mei.” Jobber wordt gebruikt op alle locaties van Postillion Hotels Nederland, in de hele organisatie. De vragenlijst is makkelijk in te vullen door de medewerkers, waarna de resultaten dienen als basis voor de service van de hotels. Door Jobber meerdere jaren te gebruiken, kunnen de resultaten goed met elkaar worden vergeleken. Zijn er bijzonderheden die verandering behoeven, dan kan dit meteen worden aangepakt.

Malvee

“Het flexibele karakter van Jobber maakt dat we onze eigen draai kunnen geven aan het medewerkersonderzoek.” De standaard vragenlijst is aangevuld met eigen open vragen, die in samenwerking met Malvee tot stand zijn gekomen. “Zo kan de tevredenheid onder onze medewerkers nog beter in kaart worden gebracht. Zijn er vragen of problemen, dan staat Malvee altijd klaar om feedback te geven en de helpende hand te bieden.”