Home > Jobber > Verhalen van klanten
Selecteer een pagina

Verhalen van klanten

Postillion Hotels Nederland

Postillion Hotels Nederland is met haar 7 verschillende locaties door heel Nederland dé aanbieder van geschikte vergaderlocaties voor diverse evenementen. Meetings, trainingen, congressen en flexibele werkplekken: voor elke vraag heeft Postillion Hotels Nederland een gepaste oplossing. Met het interne programma “Een 8.1 voor iedereen” wordt de service gewaarborgd, voor zowel gasten als voor medewerkers. De applicatie Jobber is daarin key.

Iquality Business Solutions bv

Een klant van het eerste uur, dat is Iquality Business Solutions B.V. Het ontwikkelen van business-, internet- en software oplossingen voor bedrijven is de corebusiness van de organisatie, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen van groot belang is. Meten is weten en dat geldt zeker voor de tevredenheid onder medewerkers. Iquality Business Solutions B.V. gebruikt meerdere keren per jaar de applicatie Jobber met groot succes.

Stichting Vlietkinderen

Vlietkinderen Kinderopvang in Voorburg, Leidschendam en Den Haag Leidschenveen gaat over veel meer dan alleen kinderopvang. Samen met medewerkers, maatschappelijke partners, kinderen en hun ouders schrijven we ons verhaal, waarin ontdekken, ontwikkelen, spelen, groeien, leren en ervaren. Onze kinderopvang levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en is verrijkend. Het draagt positief bij aan de ontwikkeling van kinderen op sociaal-emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied.