Home > Jobber > Personeelstevredenheidsonderzoek
Selecteer een pagina

Personeelstevredenheidsonderzoek

Een personeelstevredenheidsonderzoek is de manier om het welzijn van uw medewerkers te bepalen. Tevreden medewerkers zijn productiever. Jobber is de tool die inzichtelijk maakt hoe tevreden uw personeel is. Jobber biedt de meest gebruiksvriendelijke mogelijkheid in Nederland, ontworpen door Malvee.

Tevreden personeel, tevreden geheel!

Het onderzoek concentreert zich voornamelijk op het personeel maar het resultaat van de analyse komt niet alleen het personeel ten voordele. De organisatie of het bedrijf ziet het ongetwijfeld terug want het:

  • werkt productie verhogend;
  • bevordert samenwerking;
  • werk wordt beter uitgevoerd;
  • werk wordt veiliger uitgevoerd;

Tevreden personeel zal zich zonder twijfel inzetten, zoals verwacht wordt, voor het behalen van de doelen van de organisatie of het bedrijf. De onderlinge samenwerking van uw personeel is ook te verbeteren aan de hand van de resultaten van het personeelstevredenheidsonderzoek. Tevreden personeel zet zich ook in voor het leveren van goede kwaliteit. De tevredenheid van uw personeel herstellen of verbeteren heeft een positief effect op de veiligheid op de werkvloer. Verbeter of herstel de tevredenheid van uw medewerkers door regelmatig een personeelstevredenheidsonderzoek met Jobber van Malvee uit te voeren.

Gratis brochure

Vraag vrijblijvend een brochure aan