Home > Jobber > Medewerkertevredenheid
Selecteer een pagina

Medewerkertevredenheid

Tonen werknemers minder ijver en ontbreekt het aan enthousiasme? Neemt verzuim toe en wordt er minder goed samengewerkt? Dan kan het zijn dat uw medewerkers ontevreden zijn. 
Heel wat bedrijven die te kampen hebben met een dergelijke situatie onderzoeken tegenwoordig de medewerkertevredenheid. Ook bedrijven waarbij het personeel tevreden is, voeren regelmatig een preventief medewerkerstevredenheidonderzoek (MTO) uit.
De medewerkertevredenheid binnen uw organisatie meet u efficiënt met de professionele tooling Jobber, dé standaard webapplicatie voor onderzoek naar de medewerkertevredenheid.

Medewerkertevredenheidsonderzoek snel en efficiënt met Jobber

Met de webapplicatie van Jobber bent u vlug klaar met het medewerkertevredenheidsonderzoek. Waarom Jobber? Afgezien van gebruiksvriendelijkheid is Jobber:

  • Flexibel;
  • Voor elke meting geschikt;
  • Modern;
  • Transparant;
  • Veilig;

Jobber is voor alle bedrijven of organisaties te gebruiken. Met Jobber heeft u de mogelijkheid om met specifieke vragenlijsten te werken. Jobber wordt aangeleverd met 3 professioneel opgestelde vragenlijsten. Uiteraard bent u vrij een andere vragenlijsten toe te passen. 
Daarnaast bestaat de mogelijkheid het medewerkertevredenheidsonderzoek per hardcopy uit te voeren. Bij Jobber snapt men dat niet iedereen met een computer om kan gaan. 
Verder is Jobber een webapplicatie met een hoge mate van veiligheid en anonimiteit. Inloggen kan via een emailadres, een telefoonnummer of een medewerkersnummer. Jobber biedt een optie voor het op gang brengen van discussies betreffende het medewerkertevredenheidsonderzoek. Een ieder die deelneemt aan het onderzoek geeft zijn of haar bevindingen anoniem aan. Werknemers krijgen op deze wijze de kans ook hun mening te geven ten aanzien van oplossingen zonder politiek correct te hoeven te zijn. Jobber voor een open en eerlijk resultaat.