Home > Jobber > Medewerkersonderzoek
Selecteer een pagina

Medewerkersonderzoek

Indien medewerkers binnen uw organisatie of afdeling ontevreden zijn daalt de arbeidsproductiviteit aanzienlijk. Tevens neemt het aantal verzuimende medewerkers toe.

Indien deze signalen herkenbaar worden is het zaak inzicht te krijgen in de onvrede op de werkvloer. Waar komt deze onvrede vandaan en hoe keert de situatie? De eerste stap is weten waarom de werknemers ontevreden zijn. Hierbij is een anoniem medewerkersonderzoek essentieel. Malvee, specialist in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke software, stelt u in staat het uitvoeren en analyseren van MTO effectief uit te voeren. De software is daarnaast zodanig ontworpen dat het medewerkersonderzoek ook in hard copy uit voeren is.

Medewerkerstevredenheid middels Jobber onderzoeken

Ten behoeve van het onderzoeken van de medewerkerstevredenheid en de bevlogenheid heeft Malvee Jobber ontworpen. Met Jobber bent u in staat:

  • een helder onderzoek uit te voeren;
  • de resultaten snel te ontvangen;
  • de tevredenheid van medewerkers te blijven monitoren;
  • de tevredenheid eerlijk en anoniem te onderzoeken;
  • veilig te onderzoeken.

Jobber bevat standaard 3 vragenlijsten. Twee daarvan hebben te maken met de tevredenheid van medewerkers terwijl de derde vragenlijst is opgesteld om de mate van betrokkenheid na te gaan. Malvee zelf stelt geen vragenlijsten op maar beschikt over verschillende partners die dat wel doen.
Resultaten worden real-time verwerkt door Jobber. U vergelijkt voorgaande resultaten om te zien of vooruitgang geboekt is. Eerlijkheid en veiligheid vervullen elk een belangrijke rol tijdens het onderzoek. Medewerkers die meegenomen worden in het onderzoek blijven anoniem om te voorkomen dat vragen ’politiek correct’ beantwoord worden. Jobber werkt veilig, snel en eerlijk.

Regelmatig medewerkerstevredenheid meten

Malvee heeft Jobber zo ontwikkeld dat de medewerkerstevredenheid continu of periodiek kan worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen negatieve perikelen in de medewerkerstevredenheid en –bevlogenheid tijdig worden herkent en worden aangepakt.
Wenst u een toelichting op Jobber of wilt u meer informatie ontvangen omtrent de prijzen en abonnementen? Neem dan gelijk contact op met de specialisten van Malvee.

Gratis brochure

Vraag vrijblijvend een brochure aan