Home > Jobber > Makkelijk starten met een voorbeeld medewerkerstevredenheidonderzoek
Selecteer een pagina

Makkelijk te werk gaan met een voorbeeld medewerkerstevredenheidsonderzoek

Elk bedrijf en elke organisatie streeft naar een continu optimale uitvoering van de activiteiten. Het tijdig en regelmatig meten van de tevredenheid en bevlogenheid van uw medewerkers is daarbij essentieel. In Nederland kennen wij hiervoor al enige tijd het medewerkerstevredenheidsonderzoek en blijkt onmisbaar voor uw bedrijf of organisatie. Wordt dit nog niet uitgevoerd dan is het de hoogste tijd dat u contact opneemt met Jobber. Jobber is dé expert van Nederland in het bouwen van uitermate gebruiksvriendelijke webapplicaties om grondige analyses en spoedige resultaten voor efficiënte en effectieve verbeteringen te bewerkstelligen. Jobber is een webapplicatie van Malvee speciaal ontworpen voor het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Jobber wordt door Malvee met een voorbeeld tevredenheidsonderzoek geleverd. Er wordt vanuit Malvee gezorgd voor een aanvullende dienst wat inhoud dat u een ingevulde interface van Jobber krijgt.

Eerlijk tevredenheidsonderzoek? Medewerkers blijven anoniem!

Naast de gebruiksvriendelijkheid, waarvan een voorbeeld tevredenheidsonderzoek als additionele service deel uitmaakt, is Jobber ontworpen voor het verrichten van een betrouwbaar tevredenheidsonderzoek. Medewerkers betrokken bij het onderzoek hoeven hun naam niet te vermelden voor een:

  • eerlijk onderzoek;
  • transparant onderzoek;
  • correct resultaat;
  • mogelijk discussiepunt.

Anonimiteit zorgt ervoor dat de medewerkers oprecht de vragen beantwoorden van de vragenlijst(en). Het voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van een integer en waardevol resultaat waarmee daadwerkelijk een verbeterplan opgesteld kan worden. Transparantie vormt ook de basis van het ontwerp van Jobber. U heeft de optie medewerkers toegang te bieden tot de resultaten van hun deel en dat van collega’s van het tevredenheidsonderzoek. Werknemers zien dan zelf de positieve zaken en negatieve punten die verbetering behoeven. Verder biedt Jobber niet alleen de uitvoer van een tevredenheidsonderzoek. Medewerkers hebben de kans echt hun mening omtrent problemen te geven tevens zonder hun naam prijs te geven. Deze optie laat moeilijkere kwesties binnen het bedrijf herkenbaar en bespreekbaar. Bouw aan een gezonde medewerkerstevredenheid of behoud medewerkerstevredenheid met Jobbers tevredenheidsonderzoek!