Home > Jobber > Functies > Gebruiksvriendelijk & Snelle toegang
Selecteer een pagina

Gebruiksvriendelijk & Snelle toegang

Handig in gebruik en snel inloggen

Bedrijfssoftware is doorgaans niet gebruiksvriendelijk en heeft geen makkelijke interface. Jobber heeft dit wel. Een gebruiksvriendelijk platform wordt geboden, waarin u snel en overzichtelijk de resultaten kunt bekijken. Nieuwe metingen worden direct getoond, waarna u de gegevens met elkaar kunt vergelijken.  Malvee zorgt voor extra service door een ingevulde interface aan te bieden. Zo importeren wij de medewerkers die u wilt meten en zorgen wij ervoor dat uw organisatiestructuur goed is ingevuld.
Veiligheid speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van Jobber, zowel voor de medewerker als de gehele organisatie. Medewerkers zijn gegarandeerd anoniem, waardoor er minder snel politiek correcte antwoorden worden gegeven. Ook zijn de resultaten van de metingen niet in te zien in groepen kleiner dan 5 ingevulde vragenlijsten.

Snelle toegang

Uw wachtwoord vergeten behoort tot de verleden tijd. Jobber maakt geen gebruik van vaste wachtwoorden, maar zorgt voor een veilige inlog. U logt in met uw e-mailadres, medewerkersnummer of telefoonnummer en krijgt van ons een e-mail met een link waar u in kunt loggen. Wel zo veilig en makkelijk.