Home > Jobber > Functies > Discussie per groep
Selecteer een pagina

Discussie per groep

Metingen bespreken in Jobber discuss per groep

Met Jobber discuss kunnen medewerkers uit uw organisatie verbeterpunten bespreken. U nodigt zelf medewerkers uit die de vragenlijsten hebben ingevuld, waarna zij verbeterpunten aandragen. Op deze manier kan iedereen oplossingen aandragen. Verbeterpunten kunnen in de op maat gemaakte organisatiestructuur worden gehangen. Dit kan zowel op bedrijfsniveau als per afdeling. Door het gebruik van aparte groepen ziet u snel en overzichtelijk welke verbeterpunten waar van toepassing zijn.

Sommige punten gelden voor de gehele organisatie. Het kan ook zijn dat verbeterpunten alleen van toepassing zijn op een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf. U kunt met Jobber discuss een platform openen die aan een bepaalde afdeling wordt gehangen. Verbeterpunten zijn zo alleen zichtbaar voor de afdeling zelf.

 

Leid de discussie in goede banen

Een discussie kan nogal eens enthousiast worden aangegaan. Om te voorkomen dat de discussie uit de hand loopt en teveel uit zijn context wordt getrokken, kunt u moderators aanstellen. Wordt het discussieplatform gebruikt, dan kunt u zelf medewerkers aanwijzen als moderator. Zij kunnen vervolgens de discussie in goede banen leiden. Op deze manier wordt het oplossen van verbeterpunten een stuk efficiënter.