Home > Jobber > Functies > Digitaal en/of hard copy
Selecteer een pagina

Digitaal en/of hard copy

Altijd en overal vragenlijsten invullen

Een online enquête invullen is voor velen gesneden koek. Toch is lang niet iedereen in het bezit van een laptop of pc met internetverbinding. Een medewerkersonderzoek uitvoeren wordt dan lastig. Jobber zorgt voor resultaat, of dat nu digitaal is of hard copy. Een medewerker tevredenheidsonderzoek of medewerker bevlogenheidsonderzoek kunt u met Jobber digitaal verspreiden onder uw medewerkers. Dit kan zowel digitaal als op een mobiele telefoon, 24/7. Met Jobber bent u ervan verzekerd dat ook daadwerkelijk iedereen de kans krijgt om de online enquête in te vullen: wie geen beschikking heeft over een internetverbinding, kan de vragenlijst ook hard copy invullen. Per medewerker is dit aan te passen.

Een hoge respons

Digitaal of hard copy, met Jobber bent u verzekerd van resultaat. Een hoge respons wordt gerealiseerd door het gebruik van originele uitnodigingen en herinneringen. Niet alleen via e-mail worden medewerkers benaderd, ook middels sms of per post kan een medewerker worden herinnerd aan de online enquête tool. Een groter bereik betekent immers meer resultaat.

Daarnaast is de vragenlijst zo ingericht dat vragen met één klik op de knop kunnen worden ingevuld. Antwoorden selecteren en doorklikken naar volgende vragen behoren tot het verleden. De volgende vraag is al geladen, zodat medewerkers er snel doorheen kunnen.