Home > Jobber > Functies
Selecteer een pagina

Meten en verbeteren.

Meet, analyseer, verbeter en meet opnieuw. Jobber biedt alles om de tevredenheid en bevlogenheid naar een hoger niveau te tillen.


Continue & Periodieke metingen

Realtime dashboard

Digitaal en/of hard copy

Keuze uit 3 vragenlijsten

Meerdere talen

Gebruiksvriendelijk & Snelle toegang

Groepen analyseren

Integratie

Samen verbeteren

Discussies per groep

“Het flexibele karakter van Jobber maakt dat we onze eigen draai kunnen geven aan het medewerkersonderzoek.”


Continue & Periodieke metingen

Eens per jaar is passé: meet continu of periodiek

De tevredenheid en bevlogenheid van medewerkers verandert continu. Hoe korter de tijd is tussen resultaten, hoe nauwkeuriger aanpassingen kunnen worden geëvalueerd. Jobber verkleint de tijd tussen resultaten op verschillende manieren. Kies voor continu meten  of ondervraag medewerkers periodiek.


Realtime dashboard

Altijd realtime inzicht in uw resultaten

Een overzichtelijk dashboard geeft u inzicht in de resultaten van uw meting. Jobber gebruikt overzichtelijke KPI’s die u snel met elkaar kunt vergelijken. Eventuele veranderingen worden meteen doorgevoerd. Iedereen in uw organisatie kan een aangepast dashboard krijgen.


Digitaal en/of hard copy

Invullen makkelijk maken

Jobber doet er alles aan om de respons zo hoog mogelijk te maken. Met een snelle vragenlijst, gebruiksvriendelijk design en het versturen van herinneringen wordt invullen wel heel makkelijk. Een gemiddelde respons van 62% is het resultaat.


Meerdere talen

Voor wanneer niet iedereen dezelfde taal spreekt

Jobber wordt standaard aangeboden in Nederlands en Engels. In multiculturele organisaties werken vaak medewerkers die een andere taal spreken. Om ook hen deel te laten nemen aan het onderzoek, biedt Jobber vragenlijsten, uitnodigingen en herinneringen aan in meerdere talen. Met een breed aanbod aan talen zit er altijd een taal tussen die uw medewerkers spreken.


Gebruiksvriendelijk & Snelle toegang

Simpel in gebruik en toch veilig

Een makkelijke en overzichtelijke interface zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Malvee importeert medewerkers en zorgt dat uw organisatiestructuur goed is ingevuld. Een snelle toegang middels e-mail, telefoonnummer of medewerkersnummer is gegarandeerd.


Groepen analyseren

Bouw de hele organisatie structuur na

Groepen maken de organisatie overzichtelijk en laten direct zien wat er allemaal gebeurt. Met Jobber kunt u verschillende groepen met elkaar vergelijken op alle KPI’s om zo snel resultaten te verkrijgen. Kleine en grote afdelingen worden naast elkaar gelegd, waarbij medewerkers in meerdere groepen kunnen zitten.

 


Vragenlijsten

Met standaard vergelijkbare KPI’s

Een medewerkersonderzoek kan worden gemeten aan de hand van medewerker tevredenheid en medewerker bevlogenheid. Jobber biedt standaard 3 verschillende vragenlijsten, die tevens zelf samengesteld kunnen worden. Ook speciaal op maat gemaakte vragenlijsten zijn mogelijk met behulp van onze partners.


Samen verbeteren

Geef de medewerkers een stem

Verzamel verbeterpunten na het invullen van vragenlijsten en zorg voor concrete oplossingen. Jobber biedt een speciaal platform aan voor het aandragen van reacties: Jobber discuss. Samen met medewerkers kunt u tot verbeteracties komen om het werk van medewerkers beter in te richten.


Integratie

Volledige integratie met een API-koppeling

Hoe vaker er wordt gemeten in een organisatie, hoe sneller wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Jobber is eenvoudig te integreren met diverse softwarepakketten. Ook is er een volledige API beschikbaar om een koppeling geheel op maat te maken. Zo voegt u alles samen tot één geheel.


Discussie per groep

Specifieke problemen oplossen binnen een groep

Met Jobber discuss kunnen verbeterpunten snel en makkelijk worden aangedragen. Nodig medewerkers uit en discussieer per groep wat er anders kan. Dit kan zowel op bedrijfsniveau als per afdeling. Een moderator zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

 


Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Jobber

Jaarlijks wordt Jobber getest op zwakheden door een externe hacker. We hanteren een strikt informatie beveiligingsbeleid, waarmee we voldoen aan de eisen om te leveren aan (semi-)overheidsinstanties.

Uw data wordt goed beschermd op Nederlandse servers door een bedrijfsbreed veiligheidsbeleid dat door uzelf te auditten is, evenals door jaarlijkse penetratietesten en strikte processen.


Contact