Home > Jobber > Benchmark onderzoeken
Selecteer een pagina

Benchmark onderzoeken

Malvee voert jaarlijks zogenoemde benchmark onderzoeken uit in verschillende sectoren. Deze benchmark onderzoeken stellen u in de gelegenheid om te bepalen hoe uw organisatie presteert op het gebeid van medewerkertevredenheid in vergelijking met andere spelers in uw markt. Wij voeren deze onderzoeken jaarlijks in het najaar uit zodat u in het nieuwe jaar aan de slag kunt met de uitkomsten van het benchmark onderzoek.

Voorbeeld benchmark 1/2

Door deel te nemen aan een benchmark onderzoek weet ik niet alleen dat we een dikke acht scoren, maar ook wat die acht betekend in onze markt.

Marah van Dort

HR adviseur

Wij voeren benchmark onderzoeken op dit moment in drie verschillende sectoren uit. Wij houden jaarlijks benchmark onderzoeken in de kinderopvang, wij houden jaarlijks onderzoeken onder de hotellerie en we houden jaarlijks een benchmark onderzoek onder IT bedrijven. Bij een benchmark onderzoek selecteren we binnen uw organisatie een groep deelnemers. Deze selectie verloopt willekeurig. U levert ons een bestand aan met alle medewerkers en wij zorgen voor de selectie. Deze willekeurige selectie garandeert de betrouwbaarheid van het onderzoek.

Voorbeeld benchmark onderzoek 2/2

Wij voeren in de sectoren kinderopvang, hotellerie en IT bedrijven jaarlijks een benchmark onderzoek uit bij een minimaal aantal van vijf deelnemende organisaties. Hierdoor bent u verzekerd van een solide set van benchmark-gegevens op het moment dat u besluit deel te nemen aan ons jaarlijkse benchmark onderzoek.

Voor het uitvoeren van ons benchmark onderzoek maken we gebruik van de General Job Satisfaction survey. Een vragenlijst die we al jaren gebruiken voor het uitvoeren van medewerkerstevredenheid onderzoeken in verschillende sectoren. Deze vragenlijsten geven u inzicht in verschillende facetten van de medewerkerstevredenheid binnen uw organisatie en bieden een benchmark van deze facetten.

Meer informatie

Deelnemen aan een benchmark onderzoek in uw branche of meer informatie over onze benchmark onderzoeken?