Home > Gentle > Waarom
Selecteer een pagina

Waarom Gentle?

Klanttevredenheid is één van de belangrijkste KPI’s om uw organisatie op te sturen. Niet alleen medewerkers kunnen inzicht geven in hoe uw organisatie het doet, ook klanten kunnen verbeterpunten aandragen. Klanten doen dit tot op bepaalde hoogte: het moet immers niet onnodig veel tijd en moeite kosten. Snel is hierin het keyword.

Gentle is een online applicatie voor het meten van klanttevredenheid in organisaties. Met Gentle heeft u een krachtig en overzichtelijk platform in handen waarmee u een goed beeld krijgt van wat klanten denken en vinden. Gentle werkt middels een speciaal tevredenheidsonderzoek, dat slechts bestaat uit twee vragen. Lekker efficiënt én makkelijk. Klanten kunnen zo uw organisatie beoordelen en eventuele feedback aandragen. In een overzichtelijk dashboard ziet u alle handelingen en creëert u orde. De resultaten geven u de tools om ook daadwerkelijk iets met de feedback van klanten te doen. 

Het is belangrijk

Klanttevredenheid is één van de belangrijkste KPI’s van ieder bedrijf. 

Eenvoudig en snel

Minder moeite en tijd betekent meer feedback van de klant. 

Geen onnodige vragen

U hoeft alleen te weten hoe u nog beter wordt. 

Continue meting met realtime inzicht

De invloed van verandering bepaalt klanttevredenheid. Continu meten betekent begrijpen en weten.


Deel het met medewerkers

Medewerkers hebben veel invloed op de klanttevredenheid. Deel dit met ze, zodat ze zien wat hun handelen voor resultaat heeft. Dit motiveert ze en zorgt voor hogere klanttevredenheid.

Methode

Wij bieden standaard 2 mogelijke methodes aan. De Net Promoter Score (NPS) en de American Customer Satisfaction index. Beide methodes zijn wetenschappelijk gevalideerd en geven een goed beeld van de tevredenheid van uw klant. Wij gebruiken de standaard methode waardoor ze goed te benchmarken zijn.

Contact