Home > Gentle > Functies > Automatisch & snel
Selecteer een pagina

Automatisch & snel

Een automatisch proces met een handige trigger

Gentle werkt automatisch en snel om zo klanten efficiënt te vragen om feedback. Tijdens een mailconversatie met de klant kan Gentle getriggerd worden in de BCC. Het systeem weet zo genoeg en zet automatisch het proces in gang. In de overzichtelijke agenda van de applicatie wordt automatisch een uitnodiging gezet, die naar de klant wordt gestuurd. Plannen gaat dus geheel gestuurd. Staat de uitnodiging te strak gepland, dan kan dit helemaal naar wens worden aangepast. Zo behoudt u zelf de controle over het versturen van enquêtes.

Gentle maakt koppelingen op maat mogelijk met andere applicaties binnen de organisatie. Ook kunnen Excel-sheets worden aangeleverd om het proces te vergemakkelijken.

Herkenning met eigen huisstijl

Een extra trigger voor klanten biedt Gentle met een eigen huisstijl. U kunt een standaard enquête versturen, maar doorgaans zijn klanten eerder geneigd een enquête in te vullen als ze zien dat het van uw organisatie af komt. Elke enquête kan persoonlijk worden gemaakt met een huisstijl die bij uw organisatie past. Denk bijvoorbeeld aan een logo boven de e-mail, een speciale tekst of bepaalde kleuren die worden gebruikt bij de vragenlijst.