Home > Gentle > Functies
Selecteer een pagina

Meet, analyseer en verbeter direct.

Gentle meet klanttevredenheid en speelt dit direct door voor verbetering.Meten & verbeteren

Realtime dashboard

Overzichtelijke agenda

Gebruiksvriendelijk

Automatisch & snel

Snel ingevuld, hoge respons

Integratie

Meten & verbeteren

Direct verbeteren in klanttevredenheid

Eenmalig meten is verleden tijd. Continu meten zorgt voor inzicht en hogere klanttevredenheid. Gentle verstuurt geen dubbele uitnodigingen, maar meet alleen wanneer dat nodig is. Klantgroepen kunnen met elkaar worden vergeleken om zo resultaat te boeken en voor verbeteringen te zorgen in de organisatie.


Realtime dashboard

Up-to-date inzicht in uw klanten

Een duidelijk en gebruiksvriendelijk dashboard geeft realtime inzicht in de klanttevredenheid per klant. Ontevreden klanten gemeten? Direct ingrijpen is mogelijk! Gentle geeft de tevredenheid in tijd weer, zodat progressie duidelijk wordt.


Overzichtelijke agenda

Precies weten wat klanten ontvangen

Gentle biedt een overzichtelijke agenda waarin alles af te lezen is. Weet precies wat klanten ontvangen en wanneer. Een automatisch systeem zorgt voor efficiëntie, maar biedt toch mogelijkheden tot ingrijpen. Inzicht en controle zorgen ervoor dat uitnodigingen kunnen worden veranderd of verwijderd. Even een pauze inlassen is wel zo handig!


Gebruiksvriendelijk

Overzichtelijke interface, makkelijk in gebruik

Gebruiksgemak is verzekerd met Gentle. Een overzichtelijke interface maakt van Gentle een gebruiksvriendelijke applicatie die door iedereen in de organisatie meteen gebruikt kan worden. Met een overzichtelijk dashboard, handige agenda en de mogelijkheid om klantgroepen aan te maken is geen voorkennis nodig om klanttevredenheid te meten, te analyseren en te verbeteren. Klanttevredenheid gaat immers de hele organisatie aan.


Automatisch & snel

Stuur een trigger naar klanten

Gentle is een automatisch proces en middels BCC door te sturen naar de klant. Gentle plant zelf een datum in en vraagt de klant naar zijn tevredenheid. Een eigen huisstijl zorgt ervoor dat klanten getriggerd worden de enquête in te vullen.


1 vragenlijst

To the point met 2 vragen

Zoveel mogelijk doen in zo min mogelijk tijd. Gentle maakt het klanten makkelijk om feedback te geven door één vragenlijst te sturen met twee vragen. Hoe tevreden zijn klanten en welke op- en aanmerkingen worden er gegeven. Simpel, maar duidelijk.


Integratie

Volledige API-koppeling voor integratie

Metingen over tijd geven een overzichtelijk beeld van de klanttevredenheid. Verbeteren is hierin key en het doel van Gentle. Gentle kan eenvoudig worden geïntegreerd met softwarepakketten van uw organisatie. Met een volledige API kan een koppeling geheel op maat worden gemaakt.


Contact